Een Neodymium vismagneet met grote trekkracht, die zichzelf in de bagger of zand trekt. Gooi hem in het water en hij zakt bij het binnenhalen naar een diepte waar zich oude voorwerpen bevinden.

Specificaties:

  • trekkracht bovenwater 250 kg
  • soort magneet: Neodymium super vismagneet
  • diameter van 80 mm
  • Neodymium schijf van 18 mm
  • beschermt tegen breuk dmv stalen omhulst en isolatiemateriaal
  • verzwaard, totaal gewicht maar liefst 2600 gram
  • inclusief hoogwaardige kwaliteit touw van 20 meter van 10 mm dik
  • RVS afwerking van de verbindstukken
  • Gratis stevige handschoenen.

 

Waarom een POWERPULL?

De POWERPULL 250 is nieuw sinds december 2018. Door de grote vraag naar verzwaarde vismagneten met de bekende POWERPULL kegel-vormgeving hebben wij de POWERPULL 250 op de markt gebracht.

Een zeer krachtige Neodymium vismagneet die zichzelf in de bagger of zand trekt. Gooi hem in het water en hij zakt zo diep in de bagger dan maar mogelijk is. Waar andere eenvoudige magneetjes stuiterend over de bodem gaan, zakt en graaft de POWERPULL 250 zich de diepte op en bijt zich vast aan dieper liggende (dus oudere) vondsten.

Uitstekend om vanaf de boot, brug of gewoon langs de kant de POWERPULL dieper dan ooit in de bagger te laten zinken! Meer kans op oude vondsten zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen etc.

Deze verzwaarde supermagneet heeft een trekkracht van maar liefst 250 kg.
Inclusief handleiding voor succesvol en antwoord magneetvissen, vol met tips en tricks.

Kwaliteit staat bovenaan:

De POWERPULL super vismagneet zijn anders dan de andere magneten die elders worden aangeboden. Hij is ontworpen aan de hand van de kennis en ervaring van de echte magneetvissers. Tevens is hij afgewerkt met oersterk roestvrij staal (RVS) materiaal dat speciaal voor deze magneten is vervaardigd.

Er zijn helaas veel goedkope magneten in omloop die verkocht worden als “super magneten” of  “vismagneten”. De praktijk leert echter dat de klant uiteindelijk iets koopt wat hij niet wilde. Dat is jammer. Deze mensen komen uiteindelijk bij ons of onze dealers terecht. Een goedkope magneet waarvan men beweert dat deze bijv. 130kg kan tillen, kan echt een grote teleurstelling worden. De hoeveelheid Neodymium die een goedkope magneet bevat is veel lager en trekt bovendien stukken minder goed. Goedkoop is duurkoop.

Wij leveren de POWERPULL super vismagneet met kwaliteitsgarantie!

Verzwaarder:

De verzwaarder zorgt ervoor dat de magneet dieper in de bodem/bagger terecht komt en hiermee meer vondsten naar boven trekt zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen, allerlei militaria zoals oude legerhelmen, (onderdelen van) wapens.

Een niet verzwaarde magneet stuitert als het ware over de bodem en haalt dan alleen het bovenliggend (nieuw) materiaal op.